TUNIS// Ljeto 2024 – Direktni letovi iz Sarajeva // RANI BOOKING - objavljeno: 20.01.2024 | kategorija: Ino destinacije

TUNIS RANI BOOKING

LJETO 2024 – charter let iz Sarajeva

Rani booking za rezervacije  do 30.04.2024 godine

CIJENA ARANŽMANA OD 890,00 KM

 DETALJAN CJENOVNIK NA LINKU ISPOD TEXTA

Opšte informacije:

Letovi su, sa aviokompanijom Nouvelair, svakog ponedeljka od 03.06.2024., te pored aranžmana na 7 noćenja, mogući su aranžmani za 14 noćenja  (isključivo na upit), gdje cijenu po osobi dobivate sabiranjem iznosa dva željena termina umanjeno za 650 KM. Cijena aranžmana je sa ukupnim troškovima, i uključuje avio takse i PZO za lica do 60 godina starosti! Za osobe 60+ godina doplata za PZO iznosi 2,00 KM po danu/osobi.

Za putovanje u Tunis nije potrebna viza za nosioce BH pasoša, bitno je da pasoš vrijedi najmanje 3 mjeseca od datuma povratka u BiH.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinski/internet bankarstvom/virmanom  – uplata avansa 30% od ukupne cijene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana prije početka putovanja.

PROGRAM PUTOVANJA:     

1. DAN: SARAJEVO – MONASTIR
Sastanak putnika kod šaltera ELITE TRAVEL-a na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, 2 sata prije leta BJ7817 /Nouvelair/ (planiran u 16:00h po lokalnom vremenu) radi podijele putne dokumentacije (voucher). Nakon prijave za let, pasoške i carinske kontrole, ukrcavanje u avion.

LET SARAJEVO – MONASTIR (direktan charter let u trajanju 1h50)

Po slijetanju na međunarodni aerodrom Habib Bourguiba u Monastiru planirano u 16:55h po lokalnom vremenu, pristupanje pasoškoj i carinskoj kontroli, te transfer autobusima do odabranog hotela. Početak usluga u hotelu prema pravilima hotela. Noćenje.

2. – 7. ili 14. DANA: TUNIS (ODABRANA OBLAST- hotel)

Od drugog do pretposljednjeg dana boravka vrijeme predviđeno za odmor, kupanje, slobodne aktivnosti i fakultativne izlete i posjete.

8./15. DAN: MONASTIR – SARAJEVO

Transfer autobusima od hotela do međunarodnog aerodroma Habib Bourguiba u Monastiru. Nakon prijave za let BJ7816 /Nouvelair/, pasoške i carinske  kontrole, ukrcavanje u avion za let planiran u 12:00h po lokalnom vremenu

MONASTIR – SARAJEVO. Po slijetanju u Sarajevo kraj usluge, planirano u 15:00h po lokalnom vremenu!

U  CIJENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
Avio prevoz na relaciji SARAJEVO – MONASTIR – SARAJEVO;
Aerodromske, sigurnosne i druge taxe;
Prijevoz prtljage avionom 20 kg + 5 kg ručne prtljage po osobi;
Transfer autobusima na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom;
Boravak u odabranom hotelu, sobi i sa All inclusive uslugom, na bazi kalendarskih 8 ili 15 dana;
(obavezno) međunarodno putno zdravstveno osiguranje za lica do 60 godina starosti.

***Lica od 60 do 75 godina starosti plaćaju uvećanu premiju u iznosu 2 KM po danu. Lica starija od 75 godina nisu obuhvaćena polisom zdravstvenog osiguranje, te se trebaju individualno osigurati.

U  CIJENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
Boravišna taksa 14 TND ( cca 10 KM) za hotele 3* i 21 TND (cca 15 KM) za hotel 4* i 5* po osobi za ukupni boravak. Plaćanje je na recepciji hotela, gdje su djeca do 11,99 godina starosti oslobođena plaćanje takse. * Ministarstvo turizma Republike Tunis ima pravo u svakom trenutku da vrši korekcije cijena boravišne takse.

Fakultativni izleti i posjete (plaćaju se na destinaciji predstavniku agencije);

Preporučujemo policu osiguranja od otkaza putovanja usljed opravdanih razloga od strane putnika i oštećenja/gubitka prtljage, kao i dodatna osiguranja sa pokrićem COVID – 19.

ZA KOMPLETAN CJENOVNIK KLIKNITE NA LINK ISPOD