TURSKA – Bodrum & Marmaris specijalna ponuda za Jun - objavljeno: 02.06.2023 | kategorija: Ino destinacije

Ljeto 2023

Bodrum & Marmaris

SPECIJALNA PONUDA ZA POLASKE U JUNU

 

Marmaris – poznato ljetovalište u Turskoj,na obalama Egejskog mora. Nekada samo malo ribarsko naselje danas je preraslo u moderan turistički grad,jedan od najljepših na jugozapadnoj obali Turske. Marmaris je udaljen oko 90 km od aerodrome Dalaman i oko 150 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Bodrum – elitno tursko ljetovalište smješteno na živopisnom poluostrvu,na granici Sredozemnog i Egejskog mora između Marmarisa i Kušadasija,a sam grad se nalazi na poluostrvu prečnika 60 km. Omiljeno je tursko ljetovalište,koje privlači turiste,ne samo iz Turske već i iz cijele Evrope.

PROGRAM PUTOVANJA za paket aranžmane

1. DAN

Sastanak putnika na Sarajevskom aerodromu kod dva sata prije leta;let na relaciji Sarajevo – Bodrum. Slijetanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 9. 10. 11.14 DAN

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vrijeme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 10. 11. 12. 15. DAN

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (ili vremenu predviđenom za let). Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Let na relaciji Bodrum – Sarajevo. Dolazak u Sarajevo

CJENOVNIK NA LINKU PRI DNU STRANICE