TURSKA// ANTALIJA , KEMER , BELEK , SIDE // LJETO 2019 - objavljeno: 05.03.2019 | kategorija: Ino destinacije

Poštovani putnici,
obavještavamo Vas da na ovoj stranici možete pogledati uvijek aktuelne SPECIJALNE PONUDE za ljetovanje u TURSKOJ
Tursku – Ljeto 2019 – RANI BOOKING
Za sve informacije o aranžmanima , cijene i letove molimo Vas da nas kontaktirate na mail :
siriustravel@bih.net.ba ili na tel; 033 550 940 ili da pogledate

Aktuelne  PONUDE kliknite na  NA LINK ISPOD texta

NAPOMENA:

CIJENE SU IZRAŽENE U KM PO OSOBI. CIJENE SU INFORMATIVNOG KARAKTERA I PODLOŽNE SU PROMJENI.

DJECA KOJA IMAJU GRATIS SMJEŠTAJ U HOTELU PLAĆAJU AVIO KARTU U IZNOSU 400,00 KM I AERODROMSKE TAKSE U IZNOSU 160,00 KM.

POPUST ZA RANE REZERVACIJE JE URAČUNAT U CIJENU I VAŽI ZA UPLATE 50% OD UKUPNE CIJENE ARANŽMANA DO NAZNAČENOG DATUMA RANOG BOOKINGA.

U cijenu paket aranžmana uračunate su slijedeće usluge:

- Avio prevoz na relaciji Sarajevo – Antalija – Sarajevo (charter let),

Avio prevoz na relaciji Sarajevo-Antalija-Sarajevo realizuje se avionima tipa Boeing avio kompanije Turkish Airlines kapaciteta 189 sjedišta.

Planirani polasci iz Sarajeva su četvrtkom u 09:45h i nedjeljom u 08:30h, a povratak iz Antalije je četvrtkom u 07.30h i nedjeljom u 06:15h (lokalna vremena). Let traje cca 2 sata.

Organizator putovanja zadržava pravo promjene avio prevoznika i termina letova u slučaju nepredviđenih okolnosti.

- Grupni transferi autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i u povratku.

- Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je poslije 14:00h, a iste se posljednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cijene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i posljednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamjenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Također se ne može tražiti umanjenje cijene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korištene zbog fakultativnih izleta.

- Usluge vodiča na destinaciji i kompletna organizacija putovanja

U cijenu aranžmana nije uračunato:

- Aerodromske takse i TSC 160,00 KM (obavezna doplata),

Plaćanje se vrši u agenciji; Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni dio paket aranžmana, samim tim je i njihova promjena dozvoljena do momenta polaska.

- Manipulativni troškovi 15,00 KM po rezervaciji (obavezna doplata).

- Individualne troškove putnika i fakultativne izlete. Popusti za djecu navedeni su u tabeli i primjenjuju se isključivo u pratnji dvije odrasle osobe u istoj sobi.

- Međunarodno putničko osiguranje u vidu medicinske asistencije po pravilima osiguravajuće kuće Sarajevo-Osiguranje dd 2.00 KM/dan/osoba do 60 godina starosti.

- Premium uslovi putovanja. Preporučujemo.

- Individulani transfer 99,00 KM po osobi, VIP transfer 299,00 KM po osobi, djeca do 6 godina ne plaćaju transfer.

VAŽNA NAPOMENA:

- Svaki putnik je u obavezi da posjeduje ispravnu putnu ispravu – pasoš (sa datumom važenja od minimum 150 dana od datuma ulaska u Tursku)

- Putnik je prilikom prijave na prodajnom mjestu ili online dužan na zahtjev Organizatora putovanja dostaviti kopiju pasoša

- Putnici koji nisu državljani Bosne i Hercegovine, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju

Uslovi plaćanja:

Plaćanje se vrši u KM. Cijena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promjeni.