APRIL – LEGOLAND 5 DANA/BUS 05.04. – 08.04.2018.// Doživljaj za najmladje putnike - objavljeno: 03.02.2018 | kategorija: Evropska putovanja

SPECIJALNA PONUDA ZA SPRING BREAK!
LEGOLAND
5 DANA/BUS
05.04. – 08.04.2018.

Legoland – otvoren 1968 godine kao izložba sa poznatim svjetskim građevinama, danas je mjesto zabave za cijelu porodicu. Dio je lanca Lego zabavnih parkova, jedan od najposjećenijih zabavnih parkova u Njemačkoj. Iskoristite priliku da cijeli dan uživate u brojnim lego građevinama, poznatim replikama, zabavim vožnjama, te edukacionim programima za najmlađe u ovom fantastičnom parku!

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, 05.04.2018. (ČETVRTAK), SARAJEVO MINHEN

Okupljanje putnika na dolaznim peronima Autobuske stanice u Sarajevu. Polazak autobusa u 19.00h. Putovanje na relaciji Sarajevo – Zenica – Doboj – Zagreb – Ljubljana. Noćna vožnja.

2. DAN, 06.04.2018. (PETAK), MINHEN

Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Obilazak Minhena koji je kombinacija panoramske vožnje i pješačkog obilaska u pratnji vodiča: Nacionalna opera i pozorište, galerija nove i stare Pinakoteke, Frauenkirche, Marienplatz, zgrade stare i nove opštine (Rathaus), Glockenspiel, pijaca Viktualienmarkt, Peterskirche, Olimpiapark Munchen kompleks. Slobodno vrijeme. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. DAN, 07.04.2018. (SUBOTA), MINHEN – LEGOLAND 

Nakon doručka polazak na cjelodnevni izlet u zabavni park Legoland Deutschland, smješten u Günzburgu. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka: Miniland (središnji dio parka s čuvenim europskim građevinama i znamenitostima, s više od 25 miliona upotrebljenih lego kockica), LegoXtreme, Imagination, Adventure Land, Knights Kingdom, Lego City, Pirate Land. Nakon sjajne zabave povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

4. DAN, 08.04.2018. (NEDJELJA), MINHEN – SALZBURG  

Doručak. Odjava iz hotela. Dolazak u Salzburg u podnevnim satima. Slijedi kraći obilazak grada: Katedrala, Glockenspiel, Mocartplatz, Mocartova kuća, Getraidegase, Nadbiskupska palata, Schloss Mirabell. Slobodno vrijeme.Poslijepodne nastavak putovanja prema Bosni i Hercegovini sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

5. DAN, 09.04.2017. (PONEDJELJAK), SARAJEVO

Dolazak u BiH u jutarnjim satima.

 

CIJENA:  285,00 KM (first minute ponuda za uplate do 28.02.)*
*Cijena nakon 28.02.2018. iznosi 325,00 KM

U cijenu je uključeno:

- Prijevoz Centrotransovim autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima, WC),

- 2 noćenja s doručkom  u hotelu 3* u Minhenu ili regiji u dvokrevetnim  sobama prema programu,

- Troškovi organizacije putovanja, usluge pratioca grupe,

- Usluge stručnog vodiča tokom putovanja i boravka u Njemačkoj i kompletna organizacija putovanja.

 

U cijenu nije uključeno:

- Fakultativni izleti i ulaznice u objekte od interesa,

- Ulaznica za Legoland,

- PZO 10,00 KM,

- Eventualnu boravišnu taksu koja se plaća na recepciji hotela na licu mjesta,

- Doplata za posebno sjedište u autobusu 50,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata),

- Doplata za dodatno sjedište u autobusu 90,00 KM

- Doplata za  1/1 sobu 120,00 KM.

 

Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja.Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika. Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.
Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih posjeta usljed nepredviđenih okolnosti