NOVA GODINA – AZURNA OBALA // 29.12.2017-03.01.2018. / BUS - objavljeno: 21.10.2017 | kategorija: Ino destinacije

SPECIJALNA PONUDA! NOVA 2018. GODINA!

KAN – AZURNA OBALA NOVA GODINA

(6 dana, BUS) 29.12.-03.01.2018.

Cannes – Antibes – Grasse – Nice – Monaco – Monte Carlo

Azurna obala, uvijek spominjana po svojoj ljepoti i nadaleko poznata po glamuroznosti, pruža se na preko 100 kilometara i obuhvata mjesta kao što su Monte Carlo, Nica, Cannes i Saint Tropez. Budite i vi dio svjetskog glamura koji će prve dane nove godine dočekati na najljepšoj obali na svijetu.

1. DAN (29.12.2017. – Petak) – Sarajevo, Zenica, Doboj, Banja Luka…
Polazak u večernjim satima iz Sarajeva sa parkinga ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja luksuznim autobusima preko Hrvatske,  Slovenije i Italije prema Francuskoj, sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe…

2. DAN (30.12.2017. –Subota) – Kan/Nica
Poslijepodne dolazak u Kan/Nica, grad filmskog festivala, luksuznih hotela i prelijepih pješčanih plaža. Po dolasku, smještanje u hotel i vrijeme predviđeno za odmor. Check-in u hotel moguć od 15.00h. U večernjim satima šetnja obalom Kana/Nice. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN (31.12.2017. – Nedelja) – Antib, Nica – SRETNA NOVA GODINA
Doručak. Nakon doručka, mogućnost fakultativnog odlaska u Antib i fabriku parfema u Grasu. Antib je jedno od najšarmantnijih mjesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelijepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej. Izlet nastavljamo odlaskom do obližnjeg Grasa gdje ćemo imati priliku da obiđemo  jednu od najpoznatijih fabrika parfema.Nakon povratka u hotel i odmora, u večernjim satima polazak ka Nici, gdje ćemo svi zajedno  dočekati Novu godinu na prelijepom trgu Masena i svjetski poznatom Engleskom šetalištu. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN (01.01.2018. – Ponedeljak) – Kan, Kneževina Monako, Monte Carlo
Doručak.  Slobodno vrijeme za odmor i uživanje u Kanu uz veliki broj turista i poznatih ličnosti iz čitavog svijeta. U večernjim satima, fakultativni odlazak u jednu od najbogatijih država na svijetu i pravi biser sredozemlja – Kneževinu Monako, sa reprizom Nove godine u luksuznom Monte Karlu. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN (02.01.2018. – Utorak) – Francuska, Italija, Slovenija…
Doručak. Check-out iz hotela u dogovoreno vrijeme, pakovanje stvari u autobus i slobodno vrijeme ili mogućnost realizacije nekog fakultativnog izleta prije polaska prema BiH…

6. DAN (03.01.2018. – Srijeda) – BiH, Sarajevo
Dolazak na odredište u podnevnim satima…

Cijena aranžmana: 465,00KM

CIJENA UKLJUČUJE:
Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO…)
3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u Kanu/Nici, u hotelu 3*
Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Francuskoj (Azurna obala) kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje.
Putničko zdravsveno osigruranje (PZO) 12KM

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika.

Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.

Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih posjeta usljed nepredviđenih okolnosti.